Werken bij Rodruza

Gaat jouw hart sneller kloppen van een mooie gevelsteen? Misschien (nóg) niet. En dat snappen we, maar de gevelsteen is onmisbaar in zowel constructie als design van veel gebouwen. Hij maakt het gebouw functioneel en bijzonder. Kijk, daar gaat ons hart toch écht wel wat sneller van kloppen. Dus… Ben jij de onmisbare bouwsteen in onze organisatie? Kom werken bij Rodruza.

"Wij zijn altijd op zoek naar talent en helpen jou om verder te groeien"

Kom leren en groeien

Van Persmachinist tot Verkoper en van Business Analist tot Technisch Procesoperator: we zijn altijd op zoek naar talent. Dus óók als je nog geen jarenlange ervaring hebt geven wij je graag een kans. Naast een mooie baan in een fijn team bieden we je de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren, door te groeien en je eigen carrièrepad uit te stippelen. 

 

Werken bij een toonaangevend bedrijf

Rodruza is een toonaangevende Nederlandse speler op het gebied van keramische gevelbekleding.  en richt met haar producten op de top van de markt. We worden geïnspireerd door de gedachte dat we met onze stenen mooie gebouwen nóg mooier, aansprekender en functioneler maken. Rodruza is een gezonde organisatie met ambitie. 

 

Jouw werk brengt ideeën tot leven

Living bricks is ons motto, maar het begrip 'living' maken we waar op veel meer fronten. Want de producten die we maken en leveren zijn belangrijk, de mensen voor wie we het doen natuurlijk nog meer. Dankzij onze stenen komen ideeën van architecten tot leven, leveren bouwers mooiere projecten af en genieten de gebruikers van de schoonheid en functionaliteit van gebouwen. 

Werken bij
Rodruza