Wij zijn Rodruza

Als onderdeel van het ontwerp, slaan we de brug tussen constructie en design. Ons product is de zin waarmee de makers hun verhalen kunnen vertellen. We brengen ideeën tot leven met het streven nieuw leven te geven.

"Wat wij maken,
maakt de toekomst" 

We banen nieuwe paden

We inspireren, adviseren, creëren en innoveren. Onze open blik, gericht op de toekomst, maakt het onmogelijke mogelijk. We geven vorm aan ideeën en banen nieuwe paden. We denken buiten de kaders en motiveren iedereen die route te volgen. Alleen dan worden verwachtingen overtroffen en zijn we in staat te verrassen en te verbazen. 

 

Karakter en ziel van een gebouw

De kracht van verbeelding stelt ons in staat het karakter en de ziel van een gebouw bloot te leggen. Met het idee als ons vertrekpunt, zijn de mogelijkheden onbegrensd.

 

Kennis en vakmanschap

Wat we maken, maakt de toekomst. Met kennis en vakmanschap geven we invulling aan individuele wensen, het perspectief van de gebruiker. Waardevol en waardevast. We luisteren en kijken mee. We geven onze visie en zetten stappen, omdat ideeën belangrijk zijn - en wij dat snappen.

living bricks

Werken-bij-Jerome-V1.00_01_38_05.Still022.jpg

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Met fabrieken in Gendt en Rossum en een kantoor in Nijmegen zijn er genoeg mooie werkplekken beschikbaar. Benieuwd hoe het is om letterlijk met de voeten in de klei te staan? Op deze website vertellen we er alles over. Bekijk daarnaast hier al onze actuele vacatures.