We zoeken enthousiaste nieuwe collega's!

Met fabrieken in Gendt en Rossum en een kantoor in Nijmegen zijn er genoeg mooie werkplekken bij Rodruza beschikbaar. Benieuwd hoe het is om letterlijk met de voeten in de klei te staan? Op deze website vertellen we er alles over. Direct naar onze actuele vacatures? Bekijk ze hier.
 

Een betrokken organisatie die zich blijft ontwikkelen

Living bricks is ons motto, maar het begrip 'living' maken we waar op veel meer fronten. Want de producten die we maken en leveren zijn belangrijk, de mensen voor wie we het doen natuurlijk nog meer. Tenslotte is een steen slechts een middel om mooie gebouwen nóg mooier, aansprekender en functioneler te maken. Dankzij onze stenen komen ideeën van architecten tot leven, leveren bouwers mooiere projecten af en genieten de gebruikers van de schoonheid en functionaliteit van gebouwen.


Open, benaderbaar en betrokken

Rodruza heeft de ambitie om een menselijke organisatie te zijn: open en integer, benaderbaar en betrokken. We blijven ons ontwikkelen en professionaliseren, om onze klanten én hun klanten steeds weer beter van dienst te zijn. We ontwikkelen onze producten en productiemethodes, innoveren onze collecties en hebben oog voor de wereld om ons heen. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom produceren we duurzaam en ondernemen we maatschappelijk verantwoord.
 

Lees meer over hoe we omgaan met:


- Duurzaamheid
- MVO
- Kwaliteit en kwaliteitsbewaking