Hoofdkantoor VDL Nederweert

Plaats   Nederweert
Locatie   Hoofdkantoor VDL Kunststoffen
Architect   Franken Architectuur Bergeijk
Toegepaste gevelsteen
Zwart Wasserstrich WF VB WS / Black & White Shades / Waalformaat / VB Wasserstrich
Zwart WF HV / Black & White Shades / Waalformaat / Handvorm

Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert
Hoofdkantoor VDL Nederweert

Fotograaf   Thea van den Heuvel
Type project   Inspiratie, Kantoren

Het nieuwe hoofdkantoor van kunststoffabrikant VDL in Nederweert werd ontworpen door Franken Architectuur in Bergeijk en gebouwd door Bouwbedrijf Burgmans b.v.
De gebruikte gevelstenen zijn een mix van WF HV Zwart / WF WS Zwart / WF Rockface Zwart en zijn geleverd via BMN Eindhoven.